Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 17-03-2020;,senest opdateret 17-03-2020 14:31:46

 

Svensk corona-ret

Epidemibekæmpelse: Gid Sverige var et kommunistisk diktatur

 

 

 

 

Det ville være rart – ligesom sydkoreanerne – at vide, om man er syg eller ej. Nu går fruen og jeg rundt om hinanden i huset og leger raske, fordi det ville være absurd at lade som om, man er syg, uden beviser. Og vi har opgivet at holde 3 eller flere meters afstand i huset og i dobbeltsengen, således som en kvindelig overlæge og hendes it-ingeniørmand forbilledligt gjorde, da de blev interviewet på tv i haven foran deres hus.

Hvis Danmark – ligesom Sydkorea – var nabo til et diktatur, som var tæt slyngveninde med verdens største kommunistiske diktatur, så ville Danmarks regering fra begyndelsen have indset den politiske, demokratiske pointe i at gøre det stik modsatte af Kommunist-Kina: Undgå at lukke grænser, skoler og arbejdspladser og spærre folk inde i boligen.

I stedet ville man så have satset på en kombination af omfattende tests og åbenhed. Sådan som det passer sig for et åbent, frit demokrati, som benytter enhver lejlighed til at vise, at det netop ikke er et kommunistisk diktatur, men det stik modsatte. Altså sådan som Sydkorea gjorde, hvilket allerede har skaffet landet godt gennem epidemien.

Men nu har Danmark Sverige som naboland. Og Sverige er endnu sløvere end UK til at indse, at noget overhovedet bør gøres mod corona. Og begge lande er stærke demokratier. Derfor var det bedste, Danmark kunde finde på i farten, at være hurtigere med at gennemføre lige netop det, som disse prægtige demokratiske lande nu også er ved – tøvende – at gøre.

Selvfølgelig er det normalt herligt at have Sverige som naboland. Men hvis Sverige havde været et kommunistisk diktatur, så skulle fruen og jeg ikke i disse dage gå rundt om hinanden og lege raske. Så ville vi kende sandheden og handle derefter.

 

 

 

Læs Carl Gustav til hest, Kølletæppebank

Læs Tibetsagen, eller: Kinagrillens prisliste, Kølletæppebank

Læs Svensk Akademi: Dylan og diller, Kølletæppebank

 

 

 

Læs om dyderne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk