Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 26-03-2020;,senest opdateret 26-03-2020 17:38:53

 

Krisens langtidseffekter

Først når vi har fået fred for corona igen, bliver vi i stand til nøgternt at diskutere, om de overlevende kostede for meget, og om demokrati er for dyrt og for upraktisk.

 

 

 

 

 

Danske myndigheder regner med, at op mod 11.200 danskere vil blive indlagt på hospitalet under coronakrisen. Afhængigt af alderen på de smittede kan mellem 1680 og 5600 miste livet.

 

Nogle danskere med forstand på sundhedsøkonomi mener, at det ser ud til, at Danmark vil bruge for mange penge på coronakrisen. Det kommer så til at gå ud over andre ting i sundhedsvæsnet. Hvis vi skal bruge, hvad Norge og Storbritannian er villige til at betale for et leveår med god livskvalitet, så er det højst 500.000 pr. reddet liv.

 

Det er en svær diskussion. Selv i fredstid, hvor landet ikke er i krig med Corona. Realiteterne er, at lige i øjeblikket er den politiske stemning udelukkende til at betale hvad som helst for at holde ethvert coronaoffer i live. Ingen politiker taler for at slukke respiratoren med bedstemor, fordi hun nu har kostet 500.000.

 

Men når vi har begravet vores døde og fået udskrevet de overlevende, så kan vi diskutere, om vi egentlig havde råd til at redde så mange.

 

Og om vi stadig har råd til demokrati. For autoritære Kina viste sig klart bedre til at få folk til at rette ind efter frihedsberøvende påbud end gamle demokratier som Italien, Spanien og Frankrig, der hurtigt nåede kaos, tæt fulgt af Storbritannien og USA.

 

Først når vi har fået fred for corona igen, bliver vi i stand til nøgternt at diskutere, om de overlevende kostede for meget, og om demokrati er for dyrt og for upraktisk. Og i øvrigt fortsætte demokratiets andre naturlige gøremål – indtil næste krise.

 

 

 

Læs Svensk corona-ret, Køllebank

 

Læs Coronatanker, Køllebank

 

Læs Lig på bordet, Kølletæppebank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk