Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 02-09-2020;,senest opdateret 02-09-2020 13:10:34

 

 

 

Vold virker stadig, men

Jyllands-Posten og Politiken gentager i dagens anledning deres vidt forskellige adfærdsmønstre fra for 5 år siden.

 

 

 

”Charlie Hebdo genoptrykker Muhammed-tegningerne”, skriver Jyllands-Posten. I en lille artikel nederst på s. 12 i dagens avis (2/9 2020). Men det fremgår at Jyllands-Posten har gjort hvad den kunne for at undgå at tegningerne blev genoptrykt: ”Vi ejer ikke rettighederne til hver enkelt tegning, og vi har afvist at lade Charlie Hebdo genoptrykke selve avissiden fra 2005. Jeg formoder, at Charlie Hebdo har spurgt hver enkelt tegner, som ejer rettighederne,” siger chefredaktør Jacob Nybroe til sin egen avis. Og han afslutter med – som så ofte før – at forklare, at avisens lave profil i sagen skyldes hensynet til medarbejdernes sikkerhed.

Helt andre toner finder man i dagens Politiken. ”Har islamisterne vundet over ytringsfriheden?” spørger man, som om nogen stadig var i mindste tvivl. Og i en anden artikel fortælles historien om Charlie Hebdos chef der nu retter sin vrede mod intellektuelle som dukker hovedet og svigter.

Begge blade gentager hermed deres mønstre fra for 5 år siden:

Jyllands-Posten er stadig langt mindre undertrykt end Politiken. For JP står offentligt frem og siger modigt og ærligt ligeud, at de er bange for deres undertrykkere. Derimod gør Politiken frivilligt meget af det, som tyranniske jihad-terroristerne ønsker, at alle medier skal gøre, skrive og sige – bl.a. undgå en vis tegning. Samtidig med at Politiken lader som om avisen ikke er spor undertrykt og ytringsfriheden ikke er truet.

 

 

 

Læs Pløkkefriheden, Køllebank

Læs Muhammed på kamel, Køllebank

Læs Tvang gør frivillig-kavalkade, Kølletæppebank

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk